21/4/16

Αντίο Prince, θα μας λείψεις

Νεκρός στο σπίτι του σε προάστιο της Μινεσότα των ΗΠΑ, σε ηλικία 57 ετών, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Prince, ένας από τους μεγαλύτερους pop,soul, funk τραγουδιστές.
Το θάνατο του γνωστού μουσικού επιβεβαίωσε στο Associated Press ο εκπρόσωπός του, δίνοντας τέλος στα ερωτηματικά που είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, μετά τις πληροφορίες ότι είχε βρεθεί το πτώμα ενός άνδρα στην περιοχή του Paisley Park.
Ο Prince τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, με την επίσημη ενημέρωση να αναφέρει ότι νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο λόγω γρίπης.


Υποβλήθηκε σε αγωγή και μετά επέστρεψε σπίτι του, παρόλο που η κατάστασή του δεν φαινόταν καθόλου καλή, όπως είπαν στενοί του φίλοι. Ο τραγουδιστής και δημιουργός του Purple Rain είχε δώσει συναυλία στο The Fox Theatre στην Ατλάντα την τελευταία Πέμπτη το βράδυ. Ήταν το δεύτερο sold out show του στην περιοχή και όπως λένε οι fans του φαινόταν μια χαρά κατά τη διάρκεια της συναυλίας.
Ο Prince Rogers Nelson όπως ήταν το πραγματικό του όνομα γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1958 στη Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Αντίο πρίγκηπα, θα μας λείψεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου